Kinderdagverblijf

Wij zijn een kleinschalige huiselijke en professionele kinderopvang. Wij bieden reguliere, flexibele en incidentele opvang aan op al onze locaties. Wij zijn gevestigd in gemeente Moerdijk (Standdaarbuiten en Noordhoek) en gemeente Halderberge (Oudenbosch).

Je kind voor het eerst achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij als geen ander. Daarom zorgen wij voor een omgeving die vertrouwd en fijn voelt. Waarin jouw kind alle liefde en de volle aandacht krijgt van de beste mensen.

We zorgen voor een veilige en rustige omgeving voor baby’s en maken de wereld steeds iets groter naarmate ze ouder worden. 

Wij gaan ervan uit dat kinderen vanuit nature ontdekkers zijn. Jonge kinderen zijn in het begin afhankelijk van volwassenen, maar groeien al snel door tot een volwaardig persoon. Daarom kijken we goed naar de ontwikkeling van ieder kind. We kijken naar waar het staat, wat het goed en minder goed kan, naar zijn talenten en interesses en spelen daar op in. We sluiten aan op wat het nodig heeft.

Onze verzorging is aandachtig en respectvol. Wij geven de allerjongsten vrije bewegingsruimte en ruimte voor einden initiatief vanuit een veilige basis. Het verschonen van een luier is een contactmoment en het voeden van een baby op schoot is ook een belangrijk contactmoment.

Voor de kinderen is de groep belangrijk om spelenderwijs allerlei (sociale) kennis vaardigheden op te doen. Vanaf peuterleeftijd gaan (beginnende) vriendschappen een rol spelen.

Wij stimuleren, faciliteren en dagen kinderen uit, Dat doen wij aan de hand van verschillende thema’s zoals, knuffels, wat heb ik aan vandaag en eet smakelijk. 

Wij leren de kinderen tot een volwaardig en evenwichtig persoon te worden. Die zelfstandig dingen kunnen en durven te ondernemen. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram