BSO de Klinkert

BSO de Klinkert is gevestigd in basisschool de Klinkert te Oudenbosch. Wij mogen op deze locatie 40 kinderen tegelijk opvangen. Wij hebben de mogelijkheid om de groep te splitsten in 2 groepen.

Bso de Klinkert heeft een hele mooie natuurlijke tuin waar kinderen zich goed kunnen vermaken.

BSO staat voor ontspanning. Na schooltijd komen de kinderen eerst lekker wat fruit eten en wat drinken. Nadat we met zijn allen even hebben gezeten mogen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. We werken met verschillende thema’s en proberen onze thema’s ook aan te passen aan wat ze op school aan het doen zijn op dat moment. Wij hebben een open communicatie, zowel naar kinderen, ouders, school en collega’s onderling.

Kinderen hebben inspraak in wat ze willen gaan doen in de middag.  Ze kunnen buiten gaan spelen, binnen knutselen, spelletjes doen, boek lezen, evt huiswerk maken. Ontspannen staat bij ons wel hoog op het lijstje.

In de vakanties en op bv de woensdag en vrijdagmiddag kunnen we de kinderen wat grotere activiteiten aanbieden of evt. een uitje.

Wij bieden op deze locatie voorschoolse opvang aan van maandag t/m vrijdag aan vanaf 07:00 tot 08:30 en naschoolse op maandag, dinsdag en donderdag van 14:45 tot 18:30. Op woensdag is de naschoolse opvang geopend van 12:30 tot 18:30 en op vrijdag van 12:15 tot 18:30.  Evt vervroegde (vanaf 06:30) is mogelijk in overleg. In de vakanties en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend en bieden we grotere en andere activiteiten

U betaald op deze locatie per 15 min opvang en u kunt kiezen uit regulier opvang met of zonder vakantie en flexibele opvang. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram