BSO H@ppykids

BSO H@ppykids is gevestigd in Bassischool St. Jozef in Noordhoek. Wij mogen daar 19 kinderen opvangen van 4 tot 13 jaar.

De BSO staat voor ontspanning.  Nadat alle kinderen er zijn en we met zijn allen wat fruit hebben gegeten en wat hebben gedronken, mogen de kinderen kiezen wat ze gaan doen. Ze mogen meedoen met de activiteit die wordt aangeboden, maar ook lekker binnen of buiten spelen of chillen. 

Er staan een vaste medewerkers op deze locatie de bso draait. Als het drukker wordt komt er een 2de persoon bij. Wij hebben nauw contact met school, maar ook met de ouders. Wij vinden communicatie heel belangrijk en staan open voor alle vragen.

Wij bieden op deze locatie bso aan vanaf 07:00 tot 08:30 en van 15:00 tot 18:00. Evt vervroegde (vanaf 06:30) of late opvang (tot 18:30) is mogelijk in overleg. In de vakanties en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend en bieden we grotere en andere activiteiten

U betaald op deze locatie per 15 min opvang en u kunt kiezen uit regulier opvang met of zonder vakantie en flexibele opvang.

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram