BSO Happy

BSO Happy is gevestigd in Standdaarbuiten. Wij zitten daar vlakbij basisschool Aventurijn. Wij mogen op deze groep maximaal 20 kinderen opvangen van 4 tot 13 jaar. 

Als de kinderen uit school komen gaan we eerst lekker fruit eten en wat drinken. Na dit rustmoment mogen de kinderen zelf weten wat ze gaan doen. Ze mogen meedoen met de activiteit die de leidster heeft bedacht, of lekker zelf iets verzinnen om te gaan doen. De BSO is vrije tijd. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen op de bso en zich kunnen ontspannen.

Wij hebben een mooie natuurlijke buitenspeelterrein waar de kinderen lekker kunnen spelen, voetballen, stoepkrijten etc. 

Wij werken met vaste leidsters op de groep zodat de leidsters de kinderen en de ouders kennen. Wij vinden het belangrijk om goed contact met de kinderen en de ouders te hebben.

Wij bieden op deze locatie voorschoolse opvang aan vanaf 07:00 tot 08:30 en naschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 tot 18:00. Op woensdag bieden wij naschoolse opvang aan van 12:30 tot 18:00. Voor kinderen die op vrijdag niet naar school hoeven kunnen de hele dag gebruik maken van de opvang. 

Evt vervroegde of late opvang is mogelijk in overleg. In de vakanties en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend en bieden we grotere en andere activiteiten.

U betaald op deze locatie per 15 min opvang en u kunt kiezen uit regulier opvang met of zonder vakantie en flexibele opvang. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram