BSO B-You

BSO B-You is gevestigd in Oudenbosch boven bij Fit en Gezond. Wij kunnen op de bso 15 kinderen tegelijk plaatsen.

De Bso zit naast het kinderdagverblijf B-You. Dat is ideaal als je nog jongere kinderen hebt die ook van het kinderdagverblijf gebruik maken.

Wij vangen kinderen op van bassischool de Bukehof en van de Klinkert. Wij halen en brengen deze kinderen per voet naar school.

Nadat alle kinderen uit school zijn gehaald gaan we eerst wat fruit eten en wat drinken. Daarna mogen de kinderen gaan spelen, meedoen met de activiteit die wordt aangeboden of lekker chillen op de bank.

Wij zijn een klein team die de kinderen en ouders goed kennen. Persoonlijkheid en goede communicatie vinden wij belangrijk. 

Wij bieden op deze locatie bso aan op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 07:00 tot begin schooltijd en van einde schooltijd tot 18:30. Evt vervroegde (vanaf 06:30) is mogelijk in overleg. In de vakanties en op studiedagen zijn wij de gehele dag geopend en bieden we grotere en andere activiteiten

U betaald op deze locatie per 15 min opvang en u kunt kiezen uit regulier opvang met of zonder vakantie en flexibele opvang. 

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram