De Dwergjes kinderopvang

Kinderopvang De Dwergjes

Ons team

Marjolijn Verhaar

Marjolijn Verhaar

Functie Directrice

Opleiding SPW (hoofdrichting kinderopvang), CIOS (bewegingsagogie en Management) en EHBO.

Over Het is altijd een grote droom van mij geweest om een kinderopvang te beginnen. Kinderen zijn zo lief, eerlijk en nieuwsgierig. Ik vind het geweldig dat ouders hun kinderen met plezier bij ons brengen als ze moeten werken. Wij doen altijd ons uiterste best om de kinderen de beste verzorging en aandacht te geven die ze nodig hebben.

Eefke

Eefke

Functie Pedagogisch Medewerker

Opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 en 4, Kinder EHBO en cursus Beweegkriebels.

Over Al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Kinderen zijn goudeerlijk en lekker energiek. Ik vind het dan ook leuk om lekker actief bezig te zijn met de kinderen zowel binnen als buiten. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Leuk aan het werken in de kinderopvang is dat geen enkele dag hetzelfde is. Hierdoor blijft het werken in de kinderopvang interessant en uitdagend en is het een plezier om elke dag naar het werk te gaan.

Sanne

Sanne

Functie Pedagogisch Medewerker

Opleiding sociaal pedagogisch medewerker niveau 3.

Over Zoals heel veel mensen die in de zorg werken wist ik al van kleins af aan dat ik heel graag iets met kinderen wilde doen. Wat dat precies was wist ik nog niet. Maar wat duidelijk was dat het iets met kinderen moest zijn. Want hoe leuk zijn kinderen en hoe leuk is het om kinderen te zien ontwikkelen. Dan is het wel belangrijk dat de kinderen zich prettig voelen op het kinderdagverblijf en bij de leidsters. Zo ook bij mij. Ook vind ik het leuk om verschillende activiteiten te doen, lekker buiten te spelen en soms een beetje gek te doen.

Eva

Eva

Functie Pedagogisch Medewerker

Opleiding Opleidingen: pedagogisch medewerker niveau 3, jeugdzorgwerker niveau 4 en huidig in een opleiding tot pedagogisch professional niveau 5. Ook in het bezit van een EHBO diploma.

Over Ik wist al heel vroeg dat ik graag met kinderen wilde gaan werken. En een aantal jaar later ben ik nog steeds erg enthousiast over het werken met kinderen. Het geeft mij energie en blijft altijd een uitdaging. Omdat ik erg geïnteresseerd ben in de ontwikkeling van kinderen en ze hier zo goed mogelijk in wil ondersteunen, heb ik ervoor gekozen om na mijn MBO opleiding verder te gaan studeren tot pedagogisch professional.

Marinka

Marinka

Functie

Opleiding

Over

Nicky

Nicky

Functie

Opleiding

Over

Jany

Jany

Functie

Opleiding

Over

Patrick

Patrick

Functie

Opleiding

Over

Karen

Karen

Functie

Opleiding

Over

Mandy

Mandy

Functie

Opleiding

Over


Opbellen
E-mail